Diverse aktiviteter

Torrevieja kan by på ridning, bowling, go-karts og mye mer. For sport og aktiviteter i vann, se her.

Go-Karts Orihuela Costa har to baner: én for nybegynnere og én for erfarne førere, med storskjerm som timer kjøringen. Det finnes godt med aktiviteter for små og store barn, en restaurant med bar, og tilbud om paintball. Du finner det i Punta Prima sør for Torrevieja, rundt 10-minutters kjøring.

Ozone Leisure Center ligger midt i Torrevieja nær Carrefour, og tilbyr familieaktiviteter som bowling, minigolf, arkadespill, biljard, trampoliner, innendørs og utendørs i solen. Det finnes flere restauranter.

Villa Salada Riding Centre byr på 1-timers guidede rideturer for alle erfaringsnivåer rundt Torreviejas vakre saltlaguner. De holder også hesteshow kombinert med flamenco, med rikholdig matservering. Du finner det i byen, i Ctra Crevillente 300.

El Habanero er et grønt tog som tar deg med på en morsom, rimelig tur gjennom Torrevieja. Tlf: 653 918 709.


Foto: Keith Williamson @ Flickr

Aeroglobo tilbyr ballongturer i Valencia-området. De holder til 20 minutter unna Torrevieja. Tlf: 660 253 387.

El Rancho ved saltlagunene har hytter til utleie, stor grillbuffet, svømmebasseng og terrasse med solsenger, og tilbyr hesteridning for alle nivåer. De tilbyr også pakkeløsninger med leie av hytte, mat og drikke og 1-timers hesteridning. Tlf: 966 265 076.

Centro Ecuestre San Bruno ligger rundt 20-minutters kjøring fra Torrevieja og tilbyr alt fra nybegynnerkurs med ponnier til dressurkurs og turer med hest og kjerre for spesielle anledninger. Tlf: 650 928 326.

Arena Park er en lekeplass i sentrum av Torrevieja for barn fra 3-12 år, med mange aktiviteter og en restaurant. Tlf: 96 571 89 69.

Bodegas Cerdá har et vinmuseum, restaurant, og selger utsøkt vin produsert på stedet, samt matvarer av høy kvalitet. Det ligger rundt 50-minutters kjøring fra Torrevieja. Tlf: 96 548 01 07.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: