Strender i Torrevieja

Du finner 4 flotte, sentrale strender i Torrevieja, med fin sand og servicetilbud som toaletter, dusjer og nødhjelp. Midt i smørøyet ligger populære Playa del Cura med butikker, restauranter, kafeer osv. i umiddelbar nærhet.

Playa del Acequion og Playa Náufragos, begge med utmerkelsen ”Blue Flag”, er adskilt av dokken muelle de la sal. På Playa Náufragos finnes en liten vannpark for barna.


Foto: Costa Insider @ Flickr

Playa del Cura strekker seg fra enden av Calle Ramón y Cajal og hele veien langs Avenida de Los Marineros. Playa los Locos ligger nedenfor Cala Cornuda, den første av mange viker som danner østsiden av Torrevieja.


Foto: Costa Insider @ Flickr

Playa de La Mata ligger nord for Torrevieja, i distriktet La Mata. Denne 2,3 km stranden er Torreviejas lengste, med promenade, restauranter og chiringuitos – små sjapper som typisk selger drinker og tapas. Sør for stranden ligger Parque del Molino del aqua, ”vannhjulparken”. Her finnes en restaurant med tidvis laber service, men topp beliggenhet. Du kan ta buss på linje A (Torrevieja-La Mata) for å komme til Playa de La Mata.


Foto: Costa Insider @ Flickr

Små badeplasser

Piscinas Naturales (naturlige bassenger) er to små vann på hver sin side av Playa del Cura. De er rolige med flott marint liv.

Cabo Cervera er en bukt med krystallklart vann, og en fin sandstrand med samme navn. Det ligger i La Mata.

OBS

Det går som regel fint å svømme ved strendene. Se imidlertid på flaggene: ikke svøm hvis de er røde eller gule, da risikerer du bot. Grønt flagg betyr at det er trygt å svømme.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: