Uteliv i Torrevieja

Torrevieja er den største feriebyen i sør-Costa Blanca og har et godt utvalg utesteder: nattklubber og diskoteker, engelske, irske og tyske puber, cocktailbarer, lounges, strandbarer, kafeer, osv. Nattklubbene og diskotekene ligger stort sett litt utenfor sentrum, mens i selve byen er det størst konsentrasjon av utesteder ved strandpromenaden, marinaen og i bykjernen. Her er noen forslag til utesteder i Torrevieja:

Keeper Bar Torrevieja får ikke mye skryt for mat og service, men beliggenheten ved havet er uslåelig.

Pacha/Oz har fire rom, to etasjer, restaurant, fire barer, takterrasse og DJer, holder skum-party hver fredag og er generelt et paradis for festglade. De spiller blant annet techno, trance, r&b, hip hop og house. Obs: Pacha Torrevieja heter siden 2010 Oz. Åpent fra midnatt til rundt 7 om morgenen. De tar kun kontanter.

Discoteca Love er en over 20 år gammel, livlig nattklubb. Stort dansegulv, pulserende lys og lyd, arrangementer og DJer gjør utestedet svært populært. Åpent fra midnatt til 8 hver helg, hele året. Aldersgrense 18 år.

J. Mullin’s – Irish Pub ligger ved Playa del Cura, og har et bredt utvalg irsk øl, samt noe internasjonal øl. Tirsdager og torsdager ved midnatt er det live-konserter.

Monroes Rock Café åpnet i 1989 og har rockemusikk og Marilyn Monroe-interiør som konsept. Det er en populær bar, har biljardbord, og er åpen alle dager unntatt søndag.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: