Fornøyelsesparker

Provinsen Alicante byr på mange fornøyelsesparker, som vannparker, dyreparker, fornøyelsesparker à la Tusenfryd, etc. Noen ligger mer enn 1 times kjøring nord fra Torrevieja, som Terra Mitica, Aqualandia og Mundomar, men det finnes mange i nærområdet også.

Rio Safari Elche ligger nord for Torrevieja, 30-40-minutters kjøring på N-332 mot Alicante. Ta av ved Santa Pola og ta 3. avkjøring i rundkjøringen, mot Elche. For rundt 23 euro pr. voksen og 17 euro pr. barn (3-12) får du oppleve elefanter, løver, alligatorer, reptiler, sjøløver, eksotiske fugler og mye mer, pluss en guidet togtur i hele parken. Det finnes blant annet svømmebasseng, restaurant og Go-Kart-bane – en herlig dagstur for hele familien!

Aqua-Park Rojales er en forholdsvis stor vannpark med bassenger og ulike morsomme vannsklier, store avslapningsområder med parasoller og en restaurant. Den kan nås med 15 minutters kjøring fra Torrevieja, og er åpen fra juni til september.

Aquapark Flamingo er en liten og rimelig vannpark i Torrevieja, nær kjøpesenteret Habaneras. Den har grunt og dypt basseng, og små og store vannsklier. Det finnes mat og avslapningsområder, og parkering er gratis. Åpen hver dag fra juni til september.

Aquopolis Waterpark i sentrum av Torrevieja er sør-Alicantes største vannpark og har attraksjoner for alle aldre og svømmeferdigheter – vannsklier, bassenger, boblebad og hageområder, samt pizzeria/hamburgerrestaurant og kafé.

Lo Rufete Multiaventura er en heldagstur for hele familien, med hesteridning, kjøring med ATV, kajakkpadling, paintball og mange flere aktiviteter, samt griller for gjestenes bruk.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: