Shopping Torrevieja

Langs strandpromenaden og i bykjernen finnes en del butikker, som sportsbutikker, klesbutikker, skobutikker, interiørbutikker og mer. Den virkelige shoppingopplevelsen får du imidlertid kanskje helst på kjøpesentrene eller et av de populære markedene i byen og omegn.


Belter på et marked.
Foto: Les Haines @ Flickr

Kjøpesentre

Habaneras har 60 butikker som selger klær, optikk, sko, sportsklær og –utstyr, skjønnhetsprodukter, smykker og klokker, gaver, leker, og mye mer. I tillegg finnes bensinstasjon, kinoer, restauranter, barer og kafeer. Åpent hver dag fra 10 til 22, parkering er gratis.

Zenia Boulevard ligger en 10-minutters kjøretur sør for Habaneras og har rundt 150 butikker med lokale og internasjonale merker, ulike underholdningstilbud i helger, restauranter og aktiviteter for barn. Parkeringsplass, supermarked og bensinstasjon, åpent hele året.

Omkring 40 minutter fra Torrevieja finner du Ruta Outlet med en mengde butikker som selger kjente merkevarer. Her finner du sko, vesker, klær og mye mer.

Markeder

På markedene i Torrevieja får man kjøpt blant annet klær, skinnprodukter, sko, vesker, tekstiler, frukt, grønnsaker og oliven. Det går an å gjøre gode kupp! Vær obs på lommetyver.

«Los hippies» med håndverk og suvenirer er åpent hver kveld fra 20 til 00 og ligger i Paseo de la Libertad, like ved Dique de Levante. Se også det største markedet midt mot busstasjonen, som holdes hver fredag formiddag, eller sommermarked på strandpromenaden hver kveld. Det finnes også et populært marked i La Mata.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: