Restauranter i Torrevieja

Restauranter i Torrevieja har ofte en kombinasjon av kjente, tradisjonelle retter og nyere kokekunst, og man finner som regel noe på menyen for enhver smak. Fersk sjømat, kjøtt og friske grønnsaker opptrer ofte i maten i Torrevieja, så vel som hvitløk og ris. Spansk, italiensk og fransk mat er vanlig, men du finner også mat fra andre land, spesielt spansktalende. Mange restauranter i Torrevieja har dessuten internasjonal mat som pizza og burgere.

El Muelle ligger rett i smørøyet, på promenaden, og serverer italienske, spanske og argentinske retter. Koselig stemning, god service. Den ligger i Calle del Mar 1.

La Ripaille, fransk restaurant som får skryt for både service og mat. Utsikt over bukta, og rimelige priser. Du finner den i Avenida de los Marineros 14.

Tasca Nueva Bahia, rimelig, spansk mat i svært rause porsjoner. Booking på forhånd kan trengs. Den ligger i Calle Diego Hernandez 32.

Donde Rodrigo, uformelt og trivelig, flott betjening, utendørs bespisning, klassiske retter og god vin. Ligger i Marconi 14, Urbanización Miramar 3.

Restaurante Los Tilos, typisk spansk mat (prøv en paella). Gode anbefalinger på tross av kun spansktalende betjening. Ligger nær stranden La Cura, i Calle Nuestra Señora de Montserrate 8.

En morsom begivenhet i Torrevieja er ”Ruta de la Tapa de Torrevieja”, hvor deltakerne to ganger i året går fra spisested til spisested i byen og smaker på herlige tapas. Til slutt stemmer man på sin favoritt og blir med i trekningen av flotte premier.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: